Dla tych co nie oglądali

Salieri pisze:Gratuluję udziału w programie, to jest jednak coś.
Mam wrażenie, że do ogranięcia było wiele więcej, niż przyznali w Turbo. Pewnie koncepcja odcinka się lekko rozleciała i nie wiadomo było na co położyć główny akcent. Niby w roli głównej było serce M-ki o sześciu komorach i sześciu przedsionkachale pojawiało się wiele innych pierdółek typu osłony wydechu czy trójkątna szybka, która niespodziewanie dość "wyskoczyła" na koniec. Przemilczeli ważny w końcu układ chłodzenia a z drobiazgów np. te osłony wydechu. Mam wrażenie, że to był materiał na dwa odcinki.
Pokazałeś swoją pasję i to było ważne. A autka to jakby bali się dotykać, tyle konsultacji u zewnętrznych specjalistów...
Amorki to Sachs sport, auto dużo zyskało na nich na komforcie i trochę straciło na przyczepności, ale nadal prowadzi się dobrzeciah pisze:Bardzo fajnie na filmie mieni się ten kolor w zależności od rodzaju/kąta padania światła.
Tak z ciekawości: co za zamienniki amorów Tobie tam włożyli ?
Pozdrawiam.
Co do układu chłodzenia to wygląda na to, że był to pojedynczy epizod z przyciętym termostatem... jak dotąd się to nie powtórzyło, a już trochę autem pojeździłem. Raz przy wyjeździe z garażu miałem taką sytuację, że auto stało na jałowym, było zimne, a jak wróciłem za jakieś 5-10 minut to wskazówka wyszła ponad połowę i obieg duży był zamknięty. Zgasiłem auto jak odpaliłem to wtedy duży obieg się otworzył. To była jednorazowa sytuacja, ale mam wskazówkę temperatury pod baczną obserwacjąMystic888 pisze:Uklad chlodzenia zrobil? Troche smieszny ten program.
Dzięki mam nadzieję spotkać się kiedyś na żywo i pooglądać inne 'eM'Venom pisze:Do części merytorycznej programu można mieć wiele zastrzeżeń, ale mimo gratuluję. Bardzo fajnie było pooglądać Twoje auto w detalach
Mystic888 pisze:M Systemy juz zalozyles poprawnie?![]()
Gratuluje ogolnie ze udalo Ci sie dostac do programu, zawsze pare nowych czesci za darmo mniej.
W takim razie nie mogę się doczekać takiego spotu, w tym roku już pewnie się to nie uda, ale na wiosnę myślę, że tak. Trzeba tylko trochę chęci, jestem otwarty na propozycjeVenom pisze:Skoro autko zostaje u Ciebie "do końca życia" to na pewno będzie okazja się spotkaćGrono M5 E34 w naszym województwie się powoli powiększa
, a kolega ciah i stekmen też nie mają daleko. Problem tylko się spichnąć